Om bloggen

BN Bank kutter renta – igjen!

06.10.2015 av

kutter_igjen

Nå blir det enda hyggeligere å være boliglånskunde i BN Bank. Vi har satt ned renta på boliglån med 0,15% prosentpoeng. Rentekuttet gjelder selvsagt alle våre eksisterende kunder, samt nye.

Det siste året har vi gjennomført tre rentekutt, og nå kommer det fjerde. For deg som kunde i BN Bank betyr det at hvis du har et boliglån på kr 2 500 000,-, har du nå 28 750,- lavere rentekostnader årlig enn du hadde i fjor!

Som boliglånskunde i BN Bank skal du være trygg på at vårt fokus er å være konkurransedyktige over tid. Og vi skal være konkurransedyktige, uavhengig av din alder, yrke eller utdanning. Uavhengig av hvor god eller dårlig du er på pruting. Alt vi gjør i banken, skal hjelpe oss å nå denne målsettingen.

Vi har ingen kompliserte kundeprogrammer, akademikeravtaler eller ungdomsrente, og krever ikke at du flytter alle dine konti og forsikringer til BN Bank. For deg som vurderer å bli kunde i BN Bank er det verdt å merke seg at vi dekker etableringsgebyrene (kr 2525,-) ved refinansiering fra annen bank om du benytter bankID til å signere lånedokumentene.

70% av norske bankkunder har vært kunde i samme bank i 10 år eller mer. Kanskje du er kun noen tastetrykk unna å spare tusenvis av kroner på boliglånet ditt?

Sjekk bnbank.no

Stikkord: , , , , , , , , , ,
  • Gunnar Hovland

    Gunnar Hovland
    • Jeg er administrerende direktør i BN Bank og er levende opptatt av alt som gjør at våre kunder får en så billig og enkel bank som mulig. Ved å blogge ønsker jeg både å informere, stille spørsmål og motta spørsmål fra dere.