Om bloggen

BN Bank setter ned renta igjen!

15.05.2015 av

Gunnar-Hovland-rentekutt-bn-bankI dag blir det enda hyggeligere å være boliglånskunde i BN Bank. Vi setter ned renta på boliglån med 0,25 prosentpoeng.

Rentekuttet vil både eksisterende og nye kunder nyte godt av. Vår boliglånsrente er allerede en av markedets beste. Med dette rentekuttet befester vi vår plass på rentepallen, og vår posisjon som en utfordrer til de store bankene.

I BN Bank gjør vi alt vi kan hver dag for at våre kunder skal få så lav rente som mulig. Vi er den banken i Norge med mest kostnadseffektiv drift. Enkle og effektive prosesser gjør at vi kan gi alle våre kunder lav rente. Ikke bare i dag, men også over tid.

29 eller 54? Snekker eller arkitekt?

Det er knalltøff konkurranse om kundene, og norske forbrukere har derfor mange gode lånetilbud å velge mellom. I motsetning til hos mange av våre konkurrenter, har alder, yrke eller fagforeningsmedlemskap ingen innvirkning på rentesatsen du får på boliglånet.

Vi vil til livs trenden der enkelte kundegrupper i realiteten subsidierer lavere rente for andre. For deg som kunde betyr det at du slipper å bruke tid på å prute vilkår med oss, og vi får tid til å gi våre kunder god og rask service.

Et riktig valg

Mange nye kunder har allerede strømmet til med ønske om å flytte boliglånet sitt til oss. Dette er svært hyggelig og motiverende. Vi er forberedt på å ta i mot enda flere, og skal hver dag jobbe hardt for å bevise at BN Bank er det riktige valget.

Les mer om hva vi ellers tilbyr på bnbank.no, eller be om tilbud på boliglån her.

Stikkord: , , , , , , , , ,
  • Gunnar Hovland

    Gunnar Hovland
    • Jeg er administrerende direktør i BN Bank og er levende opptatt av alt som gjør at våre kunder får en så billig og enkel bank som mulig. Ved å blogge ønsker jeg både å informere, stille spørsmål og motta spørsmål fra dere.