Om bloggen

Løsningen på årets påskekrim: Det stjålne diplomet!

18.04.2017 av

Simen-Ostensen-poirot-påskekrim

Ulikt langrennssporene gutta på Team BN Bank følger til vanlig, pekte sporene i årets påskekrim i alle retninger. Riskakesmuler, pølsesnabb og hårgele kunne tilsi både Nilsi, Pølsa og Mortis. Men mesterdetektiv Simen lot seg ikke villede.

Tyven i årets påskekrim er nemlig en mester i å veilede. Som coach, motivator og mental trener, er Sigurd, aka Sigge, den som får gutta på laget til å ville vinne. Hver gang.

Samtidig betyr dette at han sjelden selv havner i søkelyset, så da han fikk se diplomet fra Birken skinne mot ham fra veggen på soverommet, ble fristelsen for stor.
Mens gutta kokkelerte på kjøkkenet, lirket han ned diplomet ned fra veggen før han plantet sporene. «Denne har jeg fortjent!»

Etter avsløringen ble gutta først overraska og litt skuffa. Men de tilga ham fort. De skjønte at de for sjeldent lot heder og ære tilfalle han som fikk de til å prestere, for at de kunne leve opp til sitt motto «Best i det lange løp!»

Blant alle de riktige svarene har vi trukket en vinner. Gratulerer til Kjersti Opheim, som vil få tilsendt premien pr post ila kort tid.

Takk til alle som deltok i årets påskekrim, og til våre sporty gutter i Team BN Bank!

Stikkord: , , , ,
  • Kjartan Sunnset

    Kjartan Sunnset
    • Jeg jobber med boliglån, og har jobbet i BN Bank i en mannsalder. Min oppgave er å tilby våre kunder lån og andre produkter for å få en smart og enkel bankhverdag. Her på bloggen kommer jeg til å fortelle noen historier som spinner rundt min hverdag på jobb. I BN Bank har vi mange flinke folk. For å vinne, jobber vi for å gjøre bank så enkelt som mulig. Ikke akkurat sexy, men likevel håper jeg at du setter av noen minutter til å komme inn under huden på BN Bank.